Snøkuten

Postet av Veldre Friidrett den 27. Sep 2019

Forrige sesong av Snøkuten feiret vi 40 års jubileum. Vi håper at mange har lyst til å starte på et nytt ti-år, og ev. bli med på markeringen av et halvt hundre år med løpskarusell etter hvert. Skulle dette være noe ambisiøst inviterer vi i første omgang til sesongen 2019 / 2020. 

Første løp arrangeres 15. oktober med Nordhagarunden på 9,5 km. Som tidligere er det start fra Kirkekretsen skole i Byflaten i Veldre. 

De som gjennomfører uten tidtaking starter fra kl. 17.00, starten i konkurranseklassen går kl. 18.30

Deltakeravgift er kr. 100,- uten lisens. Premie til alle som fullfører 4 av 6 løp. 

(Se fullstendig innbydelse her)

Velkomne til en sosial, aktiv og frisk kveld!  


0 Kommentar

Ukeløp og treninger

Postet av Veldre Friidrett den 27. Sep 2019

Torsdag 3. okt er sesongens siste Ukeløp. Da blir det premieutdeling til alle som har deltatt 4 ganger eller mer. Ukeløpet fortsetter til våren. 
VF har dessverre ikke kapasitet til innetrening denne vinteren, men vi oppfordrer alle til å prøve en vinteridrett og komme tilbake til friidretten til våren. Husk at du også kan ta med mor og far og søsken på Snøkuten som starter 15. oktober på Kirkekretsen.


0 Kommentar

Friidrettstrening

Postet av Veldre Friidrett den 21. Aug 2019

Det blir fortsatt friidrettstrening for barn og ungdom utover høsten! Hver torsdag kl 18 på Sveum samles vi til ukeløp og trening. Takket være at nye foreldre har engasjert seg i klubben, blir det mulig å opprettholde et treningstilbud i Brumunddal til alle barn som er interessert i friidrett.

Påmelding til ukeløpet: https://forms.gle/uxw18dGN8HaonifQ8

Sjekk også Veldre Friidretts Facebook-side.


0 Kommentar

Avslutning på Ukeløpet

Postet av Veldre Friidrett den 20. Jun 2019

Premieutdeling til 12 deltagere som har vært med 4 ganger eller mer. I alt har 26 barn og unge løpt 400m, 800m, 1 km eller 2 km på Sveum i regi av Veldre Friidretts Ukeløpet. I tillegg har det vært trening med kule, liten ball, høyde og lengdehopp. Det har vist seg at mange har vært treningsvillige, opplagt har anlegg for dette og viktigst av alt: har hatt det gøy med fysisk aktivitet. I tillegg har foresatte vært med og hjelpe til og heiet på utøverne.

I Brumunddal har vi et supert og godt utstyrt friidrettsanlegg. I tillegg har klubben god økonomi. Nå viser det seg også at det nok også kan komme utøvere. Det som mangler er noen nye medlemmer til styret slik at klubben blir i stand til å drive videre. Styreleder og andre er villig til å hjelpe et nytt styre igang dersom noen er interessert. 

Vi håper dette skjer slik at friidrettstilbudet i Brumunddal kan bestå. 

Meld interesse (eventuelt med spørsmål) til styret@veldrefriidrett.no.0 Kommentar

Ukeløpet

Postet av Veldre Friidrett den 10. Mai 2019

Ukeløpene for barn og unge har startet og foregår hver torsdag kl 18 på Sveum. Alle deltagere får T-skjorte ved oppmøte. Meld deg på her:  https://forms.gle/Xa22rjFmP9LfYLDu8

for de som vil melde seg inn i Veldre Friidrett se i menyen under "Klubben".

Resultater for løpene legges ut under menyen "Resultater" og bilder ligger på Facebook.

Alle er velkomne!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline