Ressursgruppe!

Postet av Veldre Friidrett den 16. Nov 2018

Veldre Friidrett har siden 1945 stått for et allsidig aktivitetstilbud til barn, ungdom og voksne i Ringsaker. 

Mange har tilhørt klubben og vært aktive utøvere store deler av sitt liv. Fremdeles har veteranene ukentlig trening på Sveum, og eldstemann på 80 år er vanskelig å slå nå som før. Klubben har helt til det siste stilt mange lag i Holmenkollstafetten. Flere av ungdommene var blant de beste i landet i sin gren. 

Men viktigere enn resultater er gleden, samholdet, tilhørigheten og fellesskapet fysisk aktivitet sammen med andre skaper. Dette gir en ballast i livet som er god å ha med seg.
Mottoet til klubben er «Veldre Friidrett. Bare vinnere». Dette forsøker vi å etterleve uten tanke på prestasjonsnivå.

Det siste året har klubben opplevd følgende av et generasjonsskifte. Når selv «mimreklubben pluss 67» legges ned grunnet for høy alder/få medlemmer står det klart for oss at yngre krefter trengs. I 2018 har vi ikke klart å tilby organisert trening på Sveum. Styret er også redusert. Vi ser på situasjonen som midlertidig, og mener bestemt at det finnes både personer som kan og vil drifte klubben videre og barn og ungdom som er fristet av friidrett. 

Vi håper å etablere ei ressursgruppe som kan bistå på veien videre. Fordelene ved å involvere seg er langt større enn ev. ulemper. Vi kan love

            - en klubb med ordnet og god økonomi

            - et komplett friidrettsanlegg på Sveum i Brumunddal med klubbhus, lager og utstyr

            - kontinuitet/overlapp med tidligere styremedlemmer

            - gode rutiner for trening sommer og vinter og for våre egne arrangement 

            - lite eller ikke noe dugnadsarbeid

Oppgaven for det nye styret blir i hovedsak å organisere treninger på Sveum og bistå de aktive i konkurranser for de som ønsker det. Jobben er uten krav til tidligere erfaring og lite tidkrevende. Litt entusiasme og kreativitet tar oss langt. Det skal lite til for å oppnå mye. 

Vi inviterer til oppstartmøte i ressursgruppa onsdag 5. desember kl. 19.00 i Veldrebua i vestre sving på Sveum. Dette er et uforpliktende møte der alle kan komme med innspill og forslag eller bare være tilhørere. 

Velkomne til alle som ønsker et aktivt friidrettslag!

Nov. 15. 2018

Kontaktperson: leder Veldre Friidrett, Aud Jovall, mob. 99 64 97 99


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.