Velkommen til Veldre Friidrett

Helt siden Veldre Friidrett ble opprettet i 1945 har klubben hatt som mål å gi et tilbud til barn, unge og voksne innen alle grener av friidrett. Pr. høsten 2015 har vi ca. 130 aktive medlemmer. Vi trener fast tirsdager og torsdager om sommeren på det moderne friidrettsanlegget på Sveum Idrettspark i Brumunddal. På vinterstid har vi innetrening en dag pr. uke. Mange deltar jevnlig på stevner og andre konkurranser. I tillegg har vi sosiale aktiviteter og sammenkomster. Mottoet for klubben er:
«Veldre Friidrett. Bare vinnere!»
Aktivitet og trivsel er viktigere enn resultatene. Ønsker du å finne ut mer om friidrett er det bare å møte opp på inntil fire treninger uten forpliktelser eller medlemskap. (Se treningstider i menyen under Klubben.)

Vil du melde deg inn, klikk her. Du kan også følge oss på Facebook.

Blogginnlegg ...

Lerøy-samlingen

30 visninger

Dugnad

14 visninger

Treninger

1 visninger

Treninger

1 visninger

Dugnad

14 visninger

Lerøy-samlingen

30 visninger

STAFETT FOR LIVET

54 visninger

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.