STAFETT FOR LIVET

Postet av Veldre Friidrett den 20. Mar 2018

EN STAFETT I SOLIDARITET MED DE KREFTRAMMEDE

Veldre Friidrett ønsker å samle et lag som kan delta i arrangementet Stafett for Livet på Sveum 26. – 27. mai i år. Staffetten er ingen konkurranse. Deltakerne løper ikke mot hverandre. Tvert i mot jogger eller går de med hverandre som en symbolsk handling med alle de som er rammet av kreft eller er pårørende til mennesker med sykdommen. Stafettpinnen skal være i bevegelse i 24 timer som et symbol på en lidelse som aldri hviler og et menneskesinn som aldri får fred. Vi håper mange har lyst til å bli med oss i denne annerledes stafetten i solidaritet med alle dem som er angrepet av kreft.

Stafett for Livet, eller Relay For Life, ble startet i 1985 og er nå verdens største ikke-kommersielle arrangement med 3,6 millioner deltakere i 5000 byer i 29 land. Over 700 000 nåværende og tidligere kreftpasienter er med. Norge deltar for andre gang i år. Som et av sju steder i landet er Sveum Idrettspart i Ringsaker valgt som arena for stafetten. Det forteller mye om det lokale engasjementet.

Sveum vil i døgnet under arrangementet framstå som et festivalområde med scene for underholdning og informasjon, telt for de deltagende lag og mange mennesker på løpebanen i den farten de selv ønsker. Vi blir en flokk av friske eller syke barn, unge og voksne, alle med en felles holdning av forståelse og fellesskap og et ønske om å bidra til bekjempelse av en svært alvorlig sykdom.

 Blir du med?

Ta kontakt med Mirec Baran, mob. 95 48 47 00, mirbaran@online.no    

eller Aud Jovall, mob. 99 64 97 99, aud.jovall@outlook.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.