Snøkuten

Postet av Veldre Friidrett den 27. Sep 2019

Forrige sesong av Snøkuten feiret vi 40 års jubileum. Vi håper at mange har lyst til å starte på et nytt ti-år, og ev. bli med på markeringen av et halvt hundre år med løpskarusell etter hvert. Skulle dette være noe ambisiøst inviterer vi i første omgang til sesongen 2019 / 2020. 

Første løp arrangeres 15. oktober med Nordhagarunden på 9,5 km. Som tidligere er det start fra Kirkekretsen skole i Byflaten i Veldre. 

De som gjennomfører uten tidtaking starter fra kl. 17.00, starten i konkurranseklassen går kl. 18.30

Deltakeravgift er kr. 100,- uten lisens. Premie til alle som fullfører 4 av 6 løp. 

(Se fullstendig innbydelse her)

Velkomne til en sosial, aktiv og frisk kveld!  
Friidrettstrening

Postet av Veldre Friidrett den 21. Aug 2019

Det blir fortsatt friidrettstrening for barn og ungdom utover høsten! Hver torsdag kl 18 på Sveum samles vi til ukeløp og trening. Takket være at nye foreldre har engasjert seg i klubben, blir det mulig å opprettholde et treningstilbud i Brumunddal til alle barn som er interessert i friidrett.

Påmelding til ukeløpet: https://forms.gle/uxw18dGN8HaonifQ8

Sjekk også Veldre Friidretts Facebook-side.
Ressursgruppe!

Postet av Veldre Friidrett den 16. Nov 2018

Veldre Friidrett har siden 1945 stått for et allsidig aktivitetstilbud til barn, ungdom og voksne i Ringsaker. 

Mange har tilhørt klubben og vært aktive utøvere store deler av sitt liv. Fremdeles har veteranene ukentlig trening på Sveum, og eldstemann på 80 år er vanskelig å slå nå som før. Klubben har helt til det siste stilt mange lag i Holmenkollstafetten. Flere av ungdommene var blant de beste i landet i sin gren. 

Men viktigere enn resultater er gleden, samholdet, tilhørigheten og fellesskapet fysisk aktivitet sammen med andre skaper. Dette gir en ballast i livet som er god å ha med seg.
Mottoet til klubben er «Veldre Friidrett. Bare vinnere». Dette forsøker vi å etterleve uten tanke på prestasjonsnivå.

Det siste året har klubben opplevd følgende av et generasjonsskifte. Når selv «mimreklubben pluss 67» legges ned grunnet for høy alder/få medlemmer står det klart for oss at yngre krefter trengs. I 2018 har vi ikke klart å tilby organisert trening på Sveum. Styret er også redusert. Vi ser på situasjonen som midlertidig, og mener bestemt at det finnes både personer som kan og vil drifte klubben videre og barn og ungdom som er fristet av friidrett. 

Vi håper å etablere ei ressursgruppe som kan bistå på veien videre. Fordelene ved å involvere seg er langt større enn ev. ulemper. Vi kan love

            - en klubb med ordnet og god økonomi

            - et komplett friidrettsanlegg på Sveum i Brumunddal med klubbhus, lager og utstyr

            - kontinuitet/overlapp med tidligere styremedlemmer

            - gode rutiner for trening sommer og vinter og for våre egne arrangement 

            - lite eller ikke noe dugnadsarbeid

Oppgaven for det nye styret blir i hovedsak å organisere treninger på Sveum og bistå de aktive i konkurranser for de som ønsker det. Jobben er uten krav til tidligere erfaring og lite tidkrevende. Litt entusiasme og kreativitet tar oss langt. Det skal lite til for å oppnå mye. 

Vi inviterer til oppstartmøte i ressursgruppa onsdag 5. desember kl. 19.00 i Veldrebua i vestre sving på Sveum. Dette er et uforpliktende møte der alle kan komme med innspill og forslag eller bare være tilhørere. 

Velkomne til alle som ønsker et aktivt friidrettslag!

Nov. 15. 2018

Kontaktperson: leder Veldre Friidrett, Aud Jovall, mob. 99 64 97 99
Veldremila

Postet av Veldre Friidrett den 10. Aug 2018

Velkomne til Veldremila torsdag 23. august! For 38. gang arrangerer Veldre Friidrett 10.000 m baneløp på Sveum i Brumunddal.
Vi ønsker å opprettholde et tilbud som ellers ikke ofte arrangeres. Mange ønsker å teste formen eller få ei fin treningsøkt gjennom 25 runder på fast dekke sammen med andre. 

Starten går kl. 18.30. Det er ingen forhåndspåmelding og vi tar imot deltakere helt fram til start. Startkontingenten er kr. 80,- for de med lisens. Uten lisens er prisen kr. 100,-. Det er ei klasse for damer og ei for menn. Premiering til beste dame og mann, i tillegg er det uttrekspremier blant alle deltakerne. Det er rundeteller for de raskeste, ellers er de andre ansvarlige for å telle egne runder selv.

Vi håper mange har lyst på en aktiv og hyggelig kveld på Sveum.
Treninger

Postet av Veldre Friidrett den 22. Mai 2018

Grunnen er at vi i lengre tid har hatt vanskeligheter med å finne personer som er villige til å ta på seg verv i laget. Vi har derfor ikke klart å drifte laget og følge opp de aktive på en tilfredsstillende måte. Vi beklager situasjonen og håper at den blir kortvarig. 

Alle som ønsker å trene friidrett er velkomne til gratis å benytte tilbudet i Hamar Idrettslag. Her kan de være en del av ei større gruppe i et godt miljø. Moelven Idrettslag, friidrett tilbyr også gode treningsmuligheter. 

Dersom noen ønsker å bruke litt tid og krefter på å gjenoppta treningene på Sveum vil styret selvfølgelig gi full støtte til dette. F.eks. kan noen foreldre danne en treningskomité som kan samarbeide med styret slik at aktiviteten  gjenopprettes. Både Veldremila og Snøkuten vil bli arrangert som vanlig.

 

Kontaktperson for spørsmål / forslag / initiativ er Aud Jovall, mob. 99 64 97 99, e-post aud.jovall@outlook.com